REVIEWS VAN OOQE GEBRUIKERS OP KLANTENVERTELLEN.NL

10

prima service

ik had een nieuwe ooqe pro 9 besteld helaas was er iets met de oplaad batterij van het linker oortje wat foto's doorgestuurd naar de service balie die het probleem aangaven Mooie nette mail terug gekregen van Alex en meteen een nieuwe opgestuurd gekregen. Prima service zonder allerlei poespas Thanks Alex
Zou je ons aanbevelen? Ja
- goirle - 18/04/2024
9

Prima ervaring met de cs pro smartwatch

Ik heb de Ooqe sc pro smartwatch nu al bijna 3 maanden en ik ben er erg blij mee. De metingen worden netjes bijgehouden (hartslag, bloeddruk, slaap etc.). Erg fijne app met overzichtelijke resultaten. Batterijduur en comfort zijn ook goed. Als je een alternatief voor de wat duurdere merken wilt, maar genoeg functies, dan is dit zeker een goede keuze.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gorredijk - 17/04/2024
10

powerbank met veel kracht

Powercharge3: Goede powerbank die snel je telefoon oplaad. Je kunt opladen via normale USB of USB C. Ik kan tot wel 9 keer mijn telefoon opladen. Zeer tevreden, top.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemskerk - 15/04/2024
10

Supersnelle naverkoop

Na melding van defect reeds volgende dag reactie van dienst naverkoop. Ik kreeg onmiddelijk een nieuwe smartwatch toegezonden. Als dat geen service is! Zeer aan te bevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoutleeuw, België - 09/04/2024
10

ervaring met de flow pro

Na het kopen van een tiental oordopjes die snel stuk gingen en een dof geluid gaven heb ik de ooqe flow pro gekocht. Ik kan gerust zeggen dat het een top systeem is. Het geluid is niet dof maar juist heel levendig. Het opladen gaat ook erg snel en de batterijduur is erg lang. Ze blijven ook goed zitten. Je kunt lawaai in de omgeving ook wegdoen. Ik ben zeer blij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 08/04/2024
2

Waardeloos

Noice cancelling werkt niet en de microfoon doet het ook niet goed. Kortom zwaar teleurgesteld.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Nijmegen - 05/04/2024
10

Premium klasse oordopjes

Nadat ik de OOQE FLOW PRO had ontvangen had ik meteen een positief indruk. Verpakking is luxe afgewerkt en de oplaadcase ziet er goed uit. Het materiaal voelt goed aan. Het geluid zit zeker goed. De bass is goed hoorbaar en het klinkt lekker vol. Zeker wel 5 sterren waard.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 27/03/2024
10

Powercharge 3 (20000mah) is een aanradertje

De powerbank zelf is net zo snel als de levering! Keurig snel aangekomen in een mooi verpakt design doosje. Het ziet er mooi uit en heeft carbon fiber patroontjes. De capaciteit is ruim voldoende om zowel mijn mobiel (iphone) als tablet (iPad) op te laden. Sterker nog hij kan ze beide tegelijkertijd opladen en nog blijft de oplaadsnelheid erg snel. Ik ben zeer blij met het product en kan het gerust aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 21/03/2024
10

Koptelefoon van goede kwaliteit (pro hx9)

De positieve punten van de koptelefoon pro hx9: - Comfort van dragen - Geluid is ruisvrij en zuiver - De kussens op de koptelefoon zitten lekker - De pasvorm is instelbaar en goed - Ook te gebruiken met tv, geen vertraging tussen beeld en geluid - Batterijduur is lang Negatief: - Meegeleverde AUX kabeltje is kort
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 15/03/2024
10

PRO HX9 - koptelefoon beoordeling

Het is een fantastische koptelefoon. Het geluid is mooi zuiver en diep. De bediening is makkelijk. Het hapert niet en reageert goed. Het design en vooral de kleur is mooi. Beetje mat, het ziet er gewoon degelijk uit. Ik vind de pasvorm ook prima. Je kunt het gewoon instellen zodat het bij je past. Enige nadeel is dat het bij langdurig gebruik een beetje benauwd kan worden bij je oren. Dit heeft te maken met de goede isolatie. Deze heeft ook natuurlijk voordelen. Zoals het dempen van geluid. Maar goed, ben erg tevreden, het overstijgt mijn verwachting zelfs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- VELSERBROEK - 11/03/2024
501 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10